search instagram arrow-down

Chai hu gui zhi Gan Jiang tang

Chai hu 20 gram Gui zhi 15 gram Gan jiang 10 gram Tian hua fen 20 gram Huang qin 15 gram Mu li 10 gram Gan cao 10 gram. Indicaties: sensitiviteit tot temperatuur-wisselingen (inclusief opvliegers), apathisch, moe, makkelijk melancholisch, slapeloosheid, droge mond, makkelijk zweten (zowel dag als nacht), nek en schouder pijn, losse stoelgang of diarree, hartkloppingen, psychische vermoeidheid. Tong: weinig beslag. Waarschuwing: Het is niet aan te raden om deze formule langer dan 3 maanden aan 1 stuk te gebruiken.

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: