search instagram arrow-down

Informatie

Dosering

Wij leveren standaard een lepeltje bij het kruidenrecept. Volg allereerst het voorschrift van de voorschrijver. Meestal is dit 3×2 schepjes per dag en dit neemt u met heet water. Onze lepeltjes scheppen 1 gram, dus per keer neem je 2 gram in dus een totaal van 6 gram per dag. Dit is vrij standaard maar de dosering kan per patiënt en per behandelaar verschillen. Root herbs print het voorschrift van de behandelaar altijd op de stazak met het kruidengranulaat. Bij twijfel eerst contact met de behandelaar. Kom je er niet uit neem contact met ons op.

Nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen? Wij streven ernaar om bestellingen die voor 15:30 uur binnenkomen dezelfde dag te verwerken. Dit betekent in ongeveer 80% van de gevallen dat het de volgende dag geleverd zal worden. Wij zijn wel afhankelijk van de service van PostNL en dat kan betekenen dat er wel eens een extra werkdag tussen zit. Als het recept op vrijdag vertraagt dan kan het zijn dat het pas op dinsdagen bij de mensen geleverd kan worden. Bij twijfel neem contact met ons op.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn bij ons niet alleen portokosten. Bij de verzendkosten behoren ook de kosten voor de labelprinter, enveloppen, verpakkingskosten, printkosten, etc. Dit is waarom wij het op de factuur verwerken als Packing and ship to. Bij bestellingen boven de 150 gram, zit er vaak korting op producten. Daarom houden we meestal de verzendkosten in stand.

Stazakken

Om de kruiden te versturen en bewaren maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteitszakken. De zakken zijn speciaal ontwikkeld om producten zoals granulaten in te bewaren. Dit om het risico op bederf door zonlicht, temperatuur of bijvoorbeeld vocht tegen te gaan. Het product kan ongeveer 6 tot 9 maanden bewaard worden in de van 3 lagen voorziene stazak. De zakken zijn voor het vullen gesloten en na het vullen geseald. Wij kiezen voor zakken omdat dit de levertijd bespoedigt, men hoeft namelijk niet thuis te zijn omdat het pakketje gewoon door de brievenbus past.

%d bloggers liken dit: